Laat je verrassen op spoordeelwinkel.nl
Home Dagje uit Attracties Uitgaan Kunst & cultuur Weekendje weg
 
Geniet van de leukste dagjes uit in de Spoordeelwinkel
Trakteer jezelf eens op een 5-sterrenovernachting in Den Haag voor € 79 p.p. inclusief
1e klas treinreis
 
   
Beste klant,

Droom jij ervan om een weekendje in weelde te baden in onze prachtige Hofstad? Grijp dan nu je kans om wakker te worden in het geheel vernieuwde 5-sterrenhotel Crowne Plaza Den Haag, gelegen tussen Den Haag en Scheveningen. Voor slechts € 79 p.p. word je er koninklijk onthaald en kun je met 5 sterren genieten van deze superluxe stedentrip inclusief 1e klas treinreis. Liever een ander uitje? Hieronder staan nog een paar suggesties. Laat je verrassen op spoordeelwinkel.nl

Lees meer

Is het de monumentale pracht? Trekt de kust? Ontdek zelf waarom Zeeuwen zo trots zijn op hun hoofdstad! Nu trein + koffie of thee met brownie of gebak bij Delifrance in Middelburg voor € 18.

Lees meer

Ga mee naar een wereld vol glitter en glamour, vrouwen en criminaliteit. De musical Yab Yum - Het Circus van de Nacht gunt je een kijkje in Neerlands beroemdste bordeel. Nu trein + Circus Yab Yum vanaf € 39.

Lees meer

Simple Minds, Kaiser Chiefs, Racoon, Guus Meeuwis en Rowwen Heze. Bewonder hen én anderen op het grootste outdoor evenement van Brabant op 24 en 25 augustus. Nu trein + Brabant Open Air vanaf € 43

Lees meer
Ga mee!

   Afmelden   |   Disclaimer   |   Privacy
Uw gegevens zijn opgenomen in het NS-klantenbestand. We gebruiken deze gegevens o.a. om u te informeren over voor u relevante diensten en producten van NS Groep N.V. en haar werkmaatschappijen en samenwerkende partners. Als u op deze informatie via internet/e-mail geen prijs stelt, klik dan op 'Afmelden'.